Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook

Энэхvv идээний гол тvvхий эд нь тахианы єндєг байдаг ажээ. Тэд тахианы єндєгийг сод, давс, цайны навчтай шингэнд олноор нь хийж, 40-60 хонуулсныхаа дараа гол “амттан”-аа бэлтгэдэг. Ахиад 2-3 долоо хоносны дараа єндєгнvvдийн цагаан нь гулсамтгай, нягт шинжтэй бєгєєд тунгалаг хар єнгєтэй болон хувирч, харин шар нь нялцгай хар єнгєтэй зvйл болсноор єндєгний “консерв” бий болдог байна. Хар vгээр тайлбарлавал нєхдvvд тахианы єндєгийг хиймэл аргаар дараад, бvрэн боловсорч гvйцэхээс нь ємнє хагалж, амтлан зардаг бололтой. Хятад хоолонд дурлагчдын амнаас сонсоход энэхvv зоогийг уксустай соус, наран цэцэгийн соустай хольж идвэл галзуу амттай байдаг гэнэ.










