Торго хэрхэн хийдэг вэ?

"Лак нуурын ойролцоо очиж заан унаж үзэхийн тулд бид Далат (Dalat) хотыг дайран өнгөрөх шаардлагатай болсон юм. Энэ хотоор аялана гэж бодоогүй ч Далатад үзэж харах зүйл нэлээд байдаг юм билээ. Ингээд заан дээрээ очихоос өмнө бид Далатын торгоны үйлдвэрийг зорьсон юм. Удаан хугацааны турш энэ хотод, энэ үйлдвэрт байж чадаагүйд сэтгэл жаахан гундуухан байна хэмээн европ блогчин" -хэлжээ. Ингээд уг блогчны аялалын товч тэмдэглэлийг орчуулан хүргэе.
Торго хэрхэн хийдэг вэ?

1. Бид энэ фабрикт 1 сарын 29-нд очсон юм.



2. Торгоны хорхой.



3. Ээрүүл.



4. Утсыг нь ялгаж авахын тулд торгоны хорхойг халуун усанд хийдэг.



5. Үйлдвэрийн ажилчид.



6. Утас ээрч байхад яагаад ус хийж байгааг нь огт ойлгохгүй юм.



7. Бэлэн болсон торго. Манайхаар бол нэг метр нь 15000 болж байна.



8. Харин хорхойнууд мэдээж үхнэ. Энэ үед тэднийг шарж идэж болдог аж.



Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()