Амтат омлет хэрхэн хийх вэ?

Өглөөний хоолнууд дундаас хамгийн алдартай нь “омлет” билээ. Анх 16-р зууны үед Франц улсад үүссэн уг хоолны гол орц нь өндөг бөгөөд сүүлийн үед бяслаг, хиам зэргийг нэмдэг болжээ. Ингээд бид та бүхэндээ өрнөдийн маягаар омлет хийх хамгийн хялбар жорыг хүргэж байна.
Амтат омлет хэрхэн хийх вэ?


Хэрэг болох зүйлс:
- 6 ширхэг өндөг
- 6 хоолны халбага сүү
- Тал аяга бяслагний үүрмэг
- Тал аяга хэрчсэн хиам
- Хэрчсэн сонгино
- Хэрчсэн ногоон чинжүү
- Хэрчсэн улаан лооль

1. Өндөгөө хутгахдаа дээрээс нь бага багаар гурил нэмээрэй.



2. Хайруулын тавган дээрээ масло хийж халаана.



3. Хайруулын тавгаа халсных нь дараа өндөгөө хийх хэрэгтэй.



4. Өндөгөө жигд тараагаарай.



5. Нэг талыг нь гүйцэт болтол нь хүлээх хэрэгтэй.



6. Өндгөн дээрээ хиам, чинжүү болон бусад орцуудаа нэмнэ.



7. Нэмсэн бяслагаа хайлтал нь буюу ойролцоогоор 1-2 минут болгох хэрэгтэй.



8. Дээр нь хүссэн амтлагч, сүмсээ нэмж болно.



9. Ингээд хоол бэлэн боллоо. Сайхан хооллоорой.



Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()