Амталсан үхрийн хавирга хэрхэн шарах вэ?

2015-10-19, 20:12
73,128

Амралтын өдрүүд дуусч, даваа гараг болж ажлын шинэ долоо хоног ийнхүү эхэллээ. Судалгаагаар хүмүүсийн хамгийн их ядарч, стрессдэг өдөр нь “даваа” гараг гэнэ. Тиймээс бид та бүхэндээ ажил болон хичээлийн стрессийг тань тайлах амтат зоог бэлтгэх хялбар аргыг хүргэе. Хийхэд тийм ч хэцүү биш бөгөөд ядаргааг тань тайлна гэдэгт итгэлтэй байна.

Амталсан үхрийн хавирга хэрхэн шарах вэ?


1. Юун түрүүнд та үхрийн хавиргаа жижиглэн хэрчих хэрэгтэй.



2. Амтлагч сүмс бэлтгэхэд: элсэн чихэр, жижиглэн хэрчсэн сармис, цуу, кетчуп, гич болон бусад шарсан махны амтлагч нэмж болно.



3. Шарах шүүгээгээ 300 градуст халааж бэлтгээрэй.



4. Дараа нь шарах шүүгээгээ тослоод хавиргаа амтлагчаараа бүрээд дээр нь тунгалаг цаас тавиад 3 цаг орчим болгох хэрэгтэй.



5. Бэлэн болохоос 30 минутын өмнө буюу 2 цаг 30 минутын дараа цаасаа авж дангаар нь шарах хэрэгтэй.



6. Ингээд хоол бэлэн боллоо. Сайхан хооллоорой.


 

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()