Тахианы шөл хийх хялбар арга

2015-10-26, 21:00
18,264
Гадаа цас орсон, жиндүү хүйтэн өдрийн мэнд! Өвлийн улирал хэдий сайхан ч, дулаахан явахгүй бол ханиад томуу тусах магадлал их билээ. Тиймээс бид та бүхэндээ хүйтэн цастай, бороотой өдөр идэхэд тохиромжтой тахианы шөл хийх аргыг хүргэж байна.
Тахианы шөл хийх хялбар арга
ХЯМД ҮНИЙН ШОК!
Хаах
Сурталчилгаа


Хэрэг болох зүйлс:

- Тахианы ясгүй мах
- Лууван
- Сонгино
- Цоохор майлз (Celery)
- Вандуй болон эрдэнэшиш
- Гоймон
- 2 ширхэг тахианы шөл амтлагч
- Давс, перец

1. Саванд усаа буцалгаад дээр нь 2 ширхэг тахианы шөл амтлагчаа нэмнэ.



2. Ногоогоо хэрчиж бэлтгэнэ.



3. Тахианы махаа угааж бэлтгээрэй.



4. Махаа нэгэн ижил хэмжээтэй хэрчээд шөлөндөө хийнэ.



5. Дээр нь ногоо болон бусад амтлагчаа хийгээрэй.



6. Хамгийн сүүлд гоймонгоо хийнэ.



7. Харин одоо давс болон перец нэмэх хэрэгтэй.



8. Ингээд хоол бэлэн боллоо. Сайхан хооллоорой.



3
таалагдаж байна

3
таалагдахгүй байна

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()