Гэртээ Солонгос хоол хэрхэн хийх вэ?

2015-11-09, 20:42
25,097

"Булгоги" бол Солонгос үндэсний уламжлалт жороор хийдэг үхрийн махан хуурга юм. Үүнийг төрөл бүрийн хачир (панчан), будаатай хольж иддэг байна. Ингээд та бүхэнд амтат үхрийн махан хуургыг гэрийн нөхцөлд хэрхэн хялбархан хийх аргыг хүргэж байна. Та заавал туршиж үзээрэй.

Гэртээ Солонгос хоол хэрхэн хийх вэ?
Хаах
Сурталчилгаа
 
Орц:    
-Үхрийн цул мах 1кг
-Үхрийн мах амтлагч (булгоги амтлагч)240мл
-Элсэн чихэр 180гр
-Гүнжидийн тос 120мл
-Сармис
-Сонгино
-Цагаан гаа
-Алим 2ш
-Давс
-Булгоги амтлагч


 

 

Хийх арга:

 

 

1. Сонгино, сармисаа жижиглэн хэрчээд, цагаан гаагаа үрээд алимаа нухашлах эсвэл нарийхан хавтгай хэрчээд бүх амтлагчтайгаа холин дотор нь махаа хийн дэвтээнэ.


 

 

2. Амтлагчнаасаа махаа гаргаад бага зэргийн тосонд хайруулын тавган дээр гүйцэд болтол нь шарж, шүүс гаргаарай.


 

 

 

 

3. Үүнийгээ гүнждийн үр болон лаврын навчаар амтлаарай.


 

 

 

 

4. Будаа болон, бусад хачираа бэлдээд таны хоол бэлэн боллоо.

 

 

Та сайхан хооллоорой.



 

NULL

NULL

4
таалагдаж байна

6
таалагдахгүй байна

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()