Чипсийг хэрхэн хийдэг вэ?

2016-05-27, 09:53
17,450

Та бидний идэх дуртай шарсан төмс буюу чипс анх Америкд 50 жилийн өмнө үүссэн гэдэг. Найрлагандаа төмсний цардуул, үнэр амт оруулагч, химийн бодис ихээр агуулдаг нь эцэг эхчүүдийг айлгадаг ч сайхан амтнаас нь салж чаддаггүй билээ. Үүнийг хэрхэн хийдэг тухай сонирхолтой мэдээллийг та бүхэндээ хүргэж байна. 

Чипсийг хэрхэн хийдэг вэ?
Киногоо үзээд бэлгээ аваарай!
Хаах
Сурталчилгаа

1

Нэг хайрцаг "Pringles" чипсийг хийхэд аяганы 1/3 ус хэрэгтэй. 

2

Чипсний гол түүхий эд болох төмсний цардуул. 

3

Үүнийгээ бутлагч, холигч машин руу хийнэ. 

4

Төмсний цардуул, эрдэнэшишийн гурил, ус зэргээ давс болон бусад нэмэгч амтлагчтай холин сайтар зуурч, нимгэн хэлбэрт оруулан хавтгай болгож автомат машинаар элдэнэ. 

5

6

Элдсэний дараа өндөр температурт хайрч, нимгэн бөгөөд шаржигнуур болгодог байна. 

7

Үүнийгээ дугуй нимгэн хэлбэртэй даралтаар дарж гаргана. 

8

9

10

Нимгэн дугуй болсон чипсээ нэг нэгээр нь гаргаж ирээд савлахад бэлдэнэ.  

11

12

Бүгдийг нь нэг эгнээ болгож бэлдээд, савандаа шууд хийнэ. 

13

14

Дэлгэрэнгүйг бичлэг дээрээс үзээрэй.

45
таалагдаж байна

24
таалагдахгүй байна

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()