Өндөгний шарыг хэрхэн гадна талд нь гаргаж чанах вэ?

Өндөгний шар уургийг гадна талд нь гаргаж чанаж болно гэдэгт та итгэх үү? Хачин хэрнээ содон энэхүү арга нь Япон улсаас гаралтай бөгөөд уншигч та бүхний баярын ширээг чимнэ гэдэгт итгэлтэй байна. Ингээд хэрхэн өндөгний шарыг гадна талд нь гаргаж чанах аргыг хүргэж байна. 

Өндөгний шарыг хэрхэн гадна талд нь гаргаж чанах вэ?
Та задлахад бэлэн үү?
Хаах
Сурталчилгаа

Ашиглагдах зүйлс

  • Өндөг 
  • Скоч 
  • Шилэн тирко 
  • Ус 
  • Мөс
  • Тогоо

Ашиглагдах зүйлс

1 Хийх арга

Сонгосон өндгөө скочоор бүрнэ. 

Хийх арга

2

Скочоор бүрсэн өндгөө шилэн тирконд хийж 2 үзүүрийг нь эргүүлж мушгина. Зурагт харуулсны дагуу чангалаад эргүүлнэ. 

3

Эргүүлсэн өндгөө скочтой нь цуг 8-10 минут өндөр гал дээр чанаж хүйтэн мөстэй усанд хийнэ. 

4

Хүйтэн усанд 15-20 минут усанд сойсны дараа хальсыг нь хуулна. Харин скоч нь өндөгний хальсанд наалдаж хуулахад амар болгодог байна. 

Та энэхүү аргыг харуулсан бичлэгийг мөн үзээрэй

7
таалагдаж байна

1
таалагдахгүй байна

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()