Гурвалжин будаа, тахианы махтай "зраз" хийх жор

Өнөөдөр та бүхэндээ уламжлал ёсоор амттай хоолны жор хүргэхээр бэлтгэлээ. Энэхүү тахианы махтай зараз нь гурвалжин будаа болох өндөгөөр хийгддэг тул амттайн дээр илчлэг багатай юм. Дагаад хийгээд үзээрэй. Танд таалагдах болно.

Гурвалжин будаа, тахианы махтай "зраз" хийх жор

Орц:

  • Гурвалжин будаа - 200 гр
  • Өндөг - 4 ширхэг
  • Сонгино - 1 ширхэг
  • Ургамлын тос - 3-4 хоолны халбага
  • Тахианы мах - 500 гр
  • Сармис - 3 хумс
  • Давс, перц - хүссэнээр
  • Яншуй - хүссэнээр

Хоол хийх дараалал:

  1. Өндөг болон будаагаа чанаад хөргөнө. Энэ зуур сонгиноо шаргал болтол нь шараарай.
  2. Тахианы мах, сармисаа жижиглээд будаатайгаа холино. Дараа нь давс болон перцээр амтлаарай.
  3. Өндгөө жижиглэж хэрчээд шархан сонгинотой холино.
  4. Сонгино өндөгний холимогоо махныхаа голд хийж зразаа бэлтгэнэ
  5. Зразаа 2 талыг нь шаргал болтол хуурна.

Ингээд таны амтат зраз бэлэн боллоо

Сайхан хооллоорой.

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()